Tradicija porodice Vojinović duga pune 63 godine

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
„DR VOJINOVIĆ“

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA “DR VOJINOVIĆ” POSTOJI DUGI NIZ GODINA. Porodica Vojinović se punih 63 godine bavi stomatološkom praksom.

Osnivač stomatološke ordinacije je dent. Milorad V. Vojinović (1929-2013). Zvanje dentiste (zubara) dobio je na visokoj dentističkoj (zubarskoj) školi u Ljubljani davne 1950 godine.

Njegov naslednik i sin Dr. Goran M. Vojinović (1959) diplomirao je 1985 godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i do danas vodi stomatološku ordinaciju.

Tokom svih ovih godina, od male porodične prakse, razvili smo se u veoma savremenu ordinaciju. Nastojimo da se neprekidno usavršavamo u radu i organizaciji poslovanja , kao i da pratimo najsavremenije trendove stomatologije. Na sadašnjoj adresi se nalazimo od 2003 godine.

Mnogobrojni pacijenti koji godinama koriste usluge ordinacije, potvrda su našeg predanog odnosa prema radu. Posebno smo zadovoljni što generacijama ostaju naši verni pacijenti.

Predan i ozbiljan pristup radu i struci nije ostao nezapažen. Jedna smo od prvih i malobrojnih ordinacija u Srbiji koja je dobila Sertifikat za medicinski turizam koji dodeljuje Ministarstvo zdravlja i  turizma.

Trend razvoja i osavremenjivanja posla nastavljamo i dalje. Porodičnu praksu nastojimo da prenesemo na mlađe generacije koje su nastavile stopama roditelja i pohađaju stručne škole koje će im omogućiti da nastave posao koji je započet generacijama pre njih.

U očekivanju Vaše posete, porodica dr Vojinović sa svojim stručnim timom Vas srdačno pozdravlja i očekuje uspešnu saradnju.

Vaš dr Vojinović.